Beurzen

Maritime Industry 2019 trekt zo'n 11.000 bezoekers

De vijftiende editie van Maritime Industry is op 7, 8 en 9 mei 2019 bezocht door 10.964 professionals uit de maritieme sector. Deze jubileumeditie werd officieel geopend door drie burgemeesters: Reinie Melissant-Briene (Gorinchem), Wouter Kolff (Dordrecht) en Marcel Fränzel (Altena). Tijdens Maritime Industry 2019 gaf beursorganisator Easyfairs Nederland de Stichting Vrienden van het Sophia een platform om geld in te zamelen en donateurs te werven. Aan het eind van de beurs kon de organisatie aan hen een cheque uitreiken van 19.250,50 euro.

Nieuwe routing

De routing op de beursvloer was deze editie anders dan voorheen. Bianca van Grinsven namens Maritime Industry: “Met de nieuwe, speelsere routing hebben we ervoor gezorgd dat bezoekers als het ware onbewust langs alle exposanten werden geleid. Bovendien waren onze exposanten hier erg te spreken over, want ze hadden nog meer aanloop. Uit de eerste enquêteresultaten blijkt ook dat de verblijfstijd van bezoekers hoger was. Verder was deze jubileumeditie voor ons hét moment om de exposanten van het eerste uur in het zonnetje te zetten. Aan deze 35 exposanten reikten we als dank voor hun jarenlange vertrouwen en inzet een speciale jubileumaward uit.”

15-jarig jubileum

Vanwege het 15-jarig jubileum van Maritime Industry waren er extra activiteiten op de beurs. Zo was er een jubileumzone waar de geschiedenis, het heden en de toekomst van de beurs centraal stond. Alle bezoekers kregen bij de entree een voucher die ze konden verzilveren in de jubileumzone voor een kop koffie van een barista inclusief gebak. Er was ook een loterij waarbij de beursorganisatie iedere beursdag een weekendje weg cadeau gaf.

Nieuw op Maritime Industry was dit jaar een kennistheater waar diverse sprekers aan het woord kwamen over actuele thema’s in de maritieme sector, zoals laagwater op de rivieren en logistieke kansen voor de binnenvaart. De organisatie wil het kennistheater voor de 2020-editie verder uitrollen. Die editie van Maritime Industry zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief