Beurzen

Mario Tobias verkozen tot bestuurslid AUMA

Mario Tobias - Messe Berlin

De vereniging voor de Duitse vakbeursindustrie AUMA heeft Mario Tobias tijdens haar jaarvergadering in Berlijn verkozen tot lid van het bestuur. Hij is sinds september 2023 CEO van Messe Berlin en was voorheen hoofd van de Kamer van Industrie en Koophandel van Potsdam na functies bij de Federal Association of Information Technology, Telecommunications and New Media (bitkom) en het Institute for Advanced Sustainability Studies (IASS).

Herverkiezingen

Klaus Kremers, managing partner van textielfabrikant Paradies, werd voor nog eens drie jaar herkozen als tweede plaatsvervangend AUMA-voorzitter. Hij is sinds 1997 lid van het AUMA-bestuur van de vereniging textil + mode - de algemene vereniging van de Duitse textiel- en mode-industrie en bekleedt sinds 2003 de functie van tweede vice-voorzitter.

Andere bestuursleden die zijn herverkozen zijn Martin Buhl-Wagner (Leipziger Messe), Jochen Köckler (Deutsche Messe), Henning Könicke, (Handelsvereniging voor beurzen en tentoonstellingen FAMA), en Ulrich Reifenhäuser (Reifenhäuser).

Vertrekkend bestuurslid is Jelto Hendriok, Managing Director van cosmeticabedrijf Straub, de namens de Chemical Industry Association in het bestuur zat.

Nieuwe leden

Freiburg Wirtschaft Messe und Touristik en Messe Augsburg zijn sinds begin dit jaar nieuwe leden van de vereniging van de Duitse vakbeursindustrie. Als vereniging van de Duitse beurzensector heeft AUMA 67 leden, waaronder 30 verenigingen van exposerende en bezoekende bedrijven, dienstverlenende bedrijven en 37 beursorganisatoren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief