Congressen

Mariënhof Amersfoort overgenomen door Adriaan Derksen

Congres- en evenementenlocatie de Mariënhof Amersfoort is per 1 juni overgenomen door Adriaan Derksen. De locatie was in handen van de Van den Tweel Horecagroep.
De Mariënhof sluit qua uitstraling en product naadloos aan bij het Muntgebouw Utrecht, waar Derksen als pandbewaarder de locatie exploiteert. Evenals het Muntgebouw Utrecht is ook de Mariënhof Amersfoort een bijzonder monumentaal erfgoed waar verschillende soorten bijeenkomsten op een hoog niveau worden uitgevoerd.

Adriaan Derksen: “We gaan op zeer korte termijn niet enkel de look & feel, maar ook het product- en serviceaanbod van de Mariënhof Amersfoort vernieuwen en uitbreiden. Wij staan te popelen om het allemaal op te pakken en zullen – net zoals in het Muntgebouw Utrecht – voor al onze opdrachtgevers en gasten het verschil proberen te maken”.

“We zullen eerst alle lopende opdrachten uitvoeren volgens afspraak en daarna geleidelijk onze manier van service, gastvrijheid en design doorvoeren. Het niveau van de Mariënhof is altijd zeer hoog geweest, dit blijven wij vasthouden, daarnaast gaan we bovenal veel creativiteit en ondernemerschap toevoegen”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief