Beurzen

Margriet Winter Fair

De 5de Margriet Winter Fair, in de Jaarbeurs in Utrecht, trok dit jaar 71.000 bezoekers. De Winter Fair startte op vrijdag 18 november en duurde tot en met woensdag 23 november. Dinsdag 22 november was de drukste dag met ruim 14.000 bezoekers. Dit jaarlijks terugkerende evenement is voor vele bezoekers de start van de voorbereidingen op de feestdagen.

Margriet Winter Fair bestond dit jaar 5 jaar en dat werd gevierd. Zo kon men inspiratie opdoen voor de feestdagen, meedoen aan workshops en kerstshoppen.

Het succesvolle Streep-Je-Slank concept, waarmee je kunt afvallen en op gewicht kan blijven, trok vele bezoekers. In het Théâtre de Musique waren fantastische optredens van vele artiesten met als hoogtepunt een miniconcert van Guus Meeuwis. Vanwege het jubileumjaar waren er extra activiteiten en voordelen voor Margrietabonnees.

Margriet Winter Fair is op de eerste dag spectaculair geopend door couturier Mart Visser. Hij vertoonde, exclusief aan Margrietabonnees, zijn Mart Visser Collection.  Verder waren er deze week optredens van o.a. Karin Bloemen, Daphne Deckers,  Alderliefste, Scapino-ballet, Babette van Veen, Laura Fygi, Mai Tai, Wibi Soerjadi, Belle Perez, Hind, Maud en Bastiaan Ragas.

De samenwerking met Mart Visser krijgt nog een vervolg. Mart is gasthoofdredacteur van Margriet 51, een van de kerstedities van dit jaar.

Volgend jaar vindt Margriet Winter Fair plaats van vrijdag 17 tot en met woensdag 22 november, Jaarbeurs Utrecht.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief