Congressen

Marga Groot Zwaaftink en Ingrid Rip slaan handen ineen

Marga Groot Zwaaftink en Ingrid Rip van EDCo Nederland

Event designers Marga Groot Zwaaftink en Ingrid Rip slaan hun handen ineen en vormen sinds 1 januari het team achter EDCo Nederland. Het Event Design Collective is in de afgelopen paar jaar gegroeid naar 12 vestigingen wereldwijd. Dit collectief ondersteunt bedrijven en organisaties die gebruik willen maken van het Event Canvas, een tool voor het ontwerpen van effectieve bijeenkomsten.

Beide dames zijn zeer ervaren event designers. Met ieder hun eigen talent, ervaring en netwerk vullen zij elkaar goed aan, stellen ze. Zo is Marga Groot Zwaaftink gepokt en gemazeld binnen de corporate wereld en ontwikkelt Ingrid Rip al vele jaren congressen en events in samenwerking met (wetenschappelijke) verenigingen.

Event Canvas

Het Event Canvas is een tool gebaseerd op de principes van design thinking toegepast op bijeenkomsten. Het doorlopen van de drie fasen van het Event Canvas helpt organisatoren en eventdesigners om grip te krijgen op de waarde die het evenement vertegenwoordigt en vooraf te bepalen hoe ze het succes van de bijeenkomst kunnen meten. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een collaboratieve aanpak. Samen creëren teams events die op een bewuste manier denken en gedrag van de deelnemers verandert in de gewenste richting. Het strategisch-managementtemplate dient als een universele taal tussen alle betrokkenen op alle denkbare niveaus. Dit zorgt voor heldere, eenduidige communicatie gedurende  het gehele proces van ontwerp tot uitvoering.

Kennismakingsaanbod

Om de samenwerking te vieren heeft EDCo Nederland een kennismakingsaanbod tot 19 maart. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de betekenis van het Event Canvas voor event en krijgen in ieder geval gratis de visuele flow chart ‘How does your event create value?’. Daar bovenop verloten Zwaaftink en Rip één plaats voor de Level 1 training van 20 maart onder deze gesprekspartners.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief