Beurzen

Mansveld Techniek voert formele wijziging door in bedrijfsstructuur

Mansveld Techniek heeft per 29 mei 2019 een formele wijziging doorgevoerd in haar bedrijfsstructuur. Het installatiebedrijf wil hiermee inspelen op de snelle ontwikkelingen in de techniekbranche die vraagt om een andere manier om opdrachtgevers te bedienen dan voorheen. Zo is er niet alleen vraag naar het plaatsen van technische systemen, maar ook steeds vaker naar het begeleiden van (complexe) technische projecten.

Aanpassingen

Deze begeleiding behelst niet alleen ontwerp en realisatie maar ook beheer en onderhoud. Bij de steeds verdergaande mogelijkheden voor bijvoorbeeld systeemintegratie of maatschappelijke vraagstukken als mobiliteit, verduurzaming en de energietransitie spelen techniek en de eisen die daaraan gesteld worden, een essentiële rol. Commercieel directeur Richard Kluijtmans zegt hierover: : “In onze organisatie hebben we hier de afgelopen jaren de nodige aanpassingen voor gedaan. Processen zijn doorgelicht en waar nodig aangepast. Nu werd het ook tijd om dit naar de markt toe nog meer kenbaar te maken. De structuurwijziging is dan ook een logisch gevolg van onze koers, die is gericht op langdurige (klant)relaties, vakmanschap en innovatie. Door deze wijziging ook formeel door te voeren in onze bedrijfsstructuur zijn wij goed voorbereid op de toekomst en sluiten we nog beter aan bij de ontwikkeling van de markt.”

Krachten bundelen

Kluijtmans: “Elk specialisme dat we in huis hebben, heeft een eigen plek binnen het spectrum van elektrotechniek. Door hen deze eigen plek ook binnen Mansveld Techniek te geven, is nog duidelijker waar opdrachtgevers met specifieke vragen terecht kunnen. En mochten er meerdere disciplines nodig zijn, dan zijn de lijnen kort en werken onze specialisten samen met andere teams. Zo zijn de krachten van onze specialisten gebundeld en kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief