Congressen

Management-wissel Bilderberghotels

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en Crowne Plaza Maastricht zijn van general manager gewisseld. Gunnar Souren is de nieuwe general manager van Kasteel Vaalsbroek en Lex Nijenhuis van Crowne Plaza Maastricht.Gunnar Souren (42) was sinds maart 2008 general manager bij Crowne Plaza Maastricht. Voordat hij in 2001 general manager van Novotel Maastricht  werd, had hij veel ervaring opgedaan in diverse managementposities binnen Accor en Marriott.

Lex Nijenhuis (49) begon zijn carrière als F&B controller bij Park Hotel Waldhaus in Zwitserland. Sinds 1990 is hij manager van Kasteel Vaalsbroek en vanaf 2002 ook van de nabijgelegen hotelaccommodatie. In 2007 is het gehele complex overgenomen door Bilderberg en bleef Nijenhuis aan als general manager van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Nijenhuis: “Na 21 jaar in Vaals is de stap naar het leading hotel van Maastricht een mooie nieuwe uitdaging, waar ik erg veen zin in heb.”

Bilderberg beschikt over negentien hotels in het vier- en vijfsterren segment, 199 vergaderzalen en 1.931 hotelkamers. Bij Bilderberg werken ruim 1.300 medewerkers.

www.bilderberg.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief