Congressen

Maison van den Boer neemt La Bonbonnière en Maastricht Music Hall over

Maison van den Boer neemt de exploitatie over van twee markante evenementen- en horecalocaties in Maastricht: het statig witte La Bonbonnière in het centrum en Maastricht Music Hall aan de Maas. De twee locaties zijn per heden beschikbaar voor zowel publieke, particuliere, als zakelijke evenementen. 
 Maison van den Boer is al decennialang actief in Maastricht en de Zuid-Limburgse regio. Met name in MECC Maastricht, waar zij als hospitality- en cateringpartner sinds 1988 actief is met als grootste uitdaging de jaarlijkse internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF die in het MECC plaats vindt. De overname past binnen de groeistrategie in de regio Zuid-Limburg.

La Bonbonnière beschikt, naast een centrale ligging, ook over drie zalen waarvan een authentieke concertzaal en een Grand Theatercafé met dagelijkse openstelling.
Het ontstaan van La Bonbonnière gaat terug naar het einde van de 16e eeuw, toen de Jezuïeten zich in Maastricht vestigden. Na enkele verbouwingen in de jaren vijftig, zestig en zeventig, met in 1973 de realisatie van het nieuwe trappenhuis, is La Bonbonnière geworden wat zij nu is. Sinds december 1996 wordt La Bonbonnière als horeca-exploitatie benut met vier zalen voor zakelijke evenementen, congressen, huwelijken, diners, recepties, personeelsfeesten en theatervoorstellingen. In 2004 en onlangs weer in 2015 is het gehele pand bouwtechnisch gerestaureerd en inpandig opgeknapt.

Maastricht Music Hall is met een totaal oppervlakte van 1000 vierkante meter geschikt voor evenementen van 10 tot 2000 bezoekers. Er is een grote zaal met een podium van 70 vierkante meter met kleedkamers, en een kleine zaal ”Mon Plaisir” met uitzicht over de Maas.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief