Congressen

Madurodam Events breidt uit naar Nieuw Amsterdam

In de nieuwe indoor attractie Nieuw Amsterdam in Madurodam zijn twee ruimtes beschikbaar voor privé en zakelijke evenementen. Met de opening van deze ruimtes in het decor van 17e eeuws Amsterdam, komt het aantal zalen in Madurodam uit op tien, geschikt voor gezelschappen van 10 tot 1.000 personen. 
 De nieuwe evenementenlocaties in Madurodam zijn gevestigd in en rondom de Schreierstoren, de entree van de nieuwe attractie van het themapark. De Amsterdamse toren was in de 17e eeuw het vertrekpunt voor zeelieden van de VOC. Vandaag de dag kunnen dappere bezoekers van Madurodam onder leiding van Peter Stuyvesant deze oversteek naar het New York uit de 17e eeuw opnieuw beleven. Ook in zakelijke setting.

In de nok van de Schreierstoren biedt Madurodam ruimte voor kleinere gezelschappen, bijvoorbeeld voor een informeel samenzijn of een meeting. De tweede locatie is gevestigd op het stadsplein van Nieuw Amsterdam. Dit is de plek waar bezoekers overdag zelf met kanonnen de stad moeten verdedigen tegen de aanvallende Engelsen. In de avond biedt dit historische plein ruimte voor private dining.

Meer meeting faciliteiten

Madurodam Events zal op termijn nog meer meeting- en vergaderfaciliteiten toevoegen aan het huidige zalenaanbod. Begin juli kreeg het themapark toestemming van de Haagse Gemeenteraad om met 0,7 hectare uit te mogen breiden. Als onderdeel van de uitbreidingsplannen zullen er nog meer overdekte paviljoens en indoor attracties in Madurodam komen.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief