Congressen

Maastricht en Brussels Airlines starten samenwerking op internationale congresmarkt

Brussels Airlines is met ingang van 1 mei 2016 officiële partner van congresstad Maastricht. Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group bieden aan organisatoren, deelnemers en bezoekers van internationale congressen (minimum 100 deelnemers) die plaatsvinden in de regio Maastricht specifieke voordelen aan.
De samenwerking is het resultaat van onderhandelingen tussen het Maastricht Convention Bureau, MECC Maastricht en Brussels Airlines. In België bestaat het concept al langer en Maastricht is nu als eerste én enige congresstad van Nederland aangesloten.

Congresorganisatoren kunnen vanaf 1 mei voordelige tarieven aanbieden aan deelnemers en hun medereizigers die vliegen met Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group met bestemming Maastricht en regio. Andere voordelen zijn het eenvoudige boekingssysteem, een betrokken account managementteam en één aanspreekpunt bij Brussels Airlines voor de verschillende carriers van de Lufthansa Group. Naast Brussels Airlines zijn ook Lufthansa, Swiss, Austrian en Eurowings aangesloten bij Lufthansa Group .

“MICE is een belangrijke speler op de markt”, vertelt Kathleen Vandenbroecke, Key Account Manager MICE van Brussels Airlines. “Hierop spelen wij in als luchtvaartmaatschappij door het aanbieden van contracten met interessante tarieven. We werken reeds samen met verschillende conventiecentra in België. De samenwerking met het Maastricht Convention Bureau is absoluut een toegevoegde waarde.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief