Congressen

Lucy Bloom aangekondigd als tweede keynote speaker op IBTM World

Lucy Bloom is door IBTM aangekondigd als tweede keynote speaker op IBTM World 2019, die plaatsvindt van 19-21 november in Fira Barcelona. Bloom is in de eerste plaats een consultant voor fondsenwerving, maar heeft ook expertise en een indrukwekkend track record op het gebied van sociale media, het communiceren van moeilijke onderwerpen aan een groot publiek, branding, workflow-systemen en succesvol ondernemerschap.

Anders zakendoen

Lucy zal een energieke sessie afleveren getiteld ‘Doing Business Differently’, waar ze het publiek meeneemt op een achtbaan vol fascinerende ervaringen en zakelijke lessen. Zij zal uitleggen waarom plezier een factor in je strategisch plan zou moeten zijn, hoe vriendelijkheid en optimisme je kunnen voeden en gewone mensen kunnen inspireren om het buitengewone dingen te doen.

Gevarieerde carrière

De uit het Australische Sydney afkomstige Bloom kan terugkijken op een gevarieerde 27-jarige carrière. Ze heeft ondermeer een succesvol reclamebureau gerund om vervolgens CEO te worden van een liefdadigheidsinstelling voor de gezondheid van vrouwen. In minder dan drie jaar aan het roer van het goede doel, bouwde Lucy het beleid, de procedure, het team en de strategie op om 7 miljoen dollar in te zamelen voor een netwerk van ziekenhuizen en een vroedvrouwenschool in Ethiopië. Haar volgende uitdaging was als uitvoerend directeur van Inspiring Rare Birds om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen bij het opschalen van hun bedrijf. Hier creëerde Lucy ‘s werelds eerste all-inclusive sprekersbureau voor vrouwen, dat een commerciële oplossing biedt voor de onbalans tussen mannen en vrouwen op podia over de hele wereld.

Keynotes

Lucy Bloom’s sessie vindt plaats op de openingsdag van IBTM World 2019 op 19 november om 9.00 uur in het theater 1. Beursorganisator Reed Travel Exhibition kondigde eerder al de reddingsduiker John Volanthen – bekend van de reddingsactie van een jeugdig voetbalteam dat vast zat in een ondergelopen grot in Thailand – aan als een van de keynote speakers op IBTM World.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief