Beurzen

Luchtvaartbeurs Skywonder 2018 geannuleerd

Skywonder 2018 geannuleerd

Er komt geen Skywonder 2018. De tweede editie van de beurs voor de kleine recreatieve kleine luchtvaart stond gepland op 24 en 25 maart 2018 in Kortrijk Xpo. Vooral praktische belemmeringen en de hoge kosten om vliegtuigen in de beurshallen te krijgen, speelden de organisatie parten.

Aangezien de vliegtuigen op de beursvloer juist de aantrekkingskracht vormen voor de ‘fans of the sky’, heeft organisator Kortrijk Xpo besloten de luchtvaartbeurs te annuleren.

Skywonder

Skywonder werd vorig jaar succesvol gelanceerd. Exposanten toonden er onder andere ULM’s, helikopters, gyrocopters en ook presenteerden bedrijven zich die actief zijn in het luchtballonvaren en de parachutesport. In een aparte hal werden demonstraties en wedstrijden georganiseerd, onder meer met drones en andere radiogeleide toestellen. Ook was het mogelijk om in een simulator een Airbus of een F16 te besturen.

Kortrijk Xpo

Gezien de geslaagde introductie van de beurs in 2017, sluit Kortrijk Xpo niet uit dat er in de toekomst wederom een event komt voor alle liefhebbers van de kleine luchtvaart.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief