Congressen

Louvre Hotels benoemt Chinmai Sharma, Delphine Jaouen en Saurabh Chawla

Louvre Hotels Group heeft drie nieuwe managers benoemd. Chinmai Sharma (zie foto) is aangesteld tot VP Revenue & Distribution Management. Delphine Jaouen is de nieuwe director of Asset Management en Saurabh Chawla is benoemd tot director of International Development & Acquisitions.Chinmai Sharma zal het toezicht houden op revenue management, distributie en e-commerce voor de gehele portefeuille van de Louvre Hotels Group. Dit geldt voor de merken: Première Classe, Campanile, Kyriad, Tulip Inn, Golden Tulip en Royal Tulip.  Chinmai Sharma heeft meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan op het vlak van revenue en distributie bij bedrijven als Taj Group of Hotels, Hyatt International, Expedia.com en Wyndham Hotel Group.

Delphine Jaouen is benoemt tot Director of Asset Management en Saurabh Chawla tot Director of International Development & Acquisitions. Samen zullen zijn verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de uitgebreide ontwikkelingsplannen van Louvre Hotels Group en het onroerend goed management programma.

Met meer dan tien jaar ervaring in de toerisme en hotel industrie bij Accor is Jaouen een expert in onroerend goed financieringen en transacties. Haar rol zal voornamelijk bestaan uit het managen en herontwikkelen van het portfolio van de group en de uitvoering van programma’s om kapitaal te verkrijgen die de ontwikkeling van de group ondersteunt. Saurabh Chawla heeft meer dan veertien jaar aan expertise in ontwikkeling en strategische consultatie binnen de hotelindustrie in India en Europa. Bij Louvre Hotels Group zal hij zich vooral bezig houden met ontwikkelingen buiten Europa. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het managen van internationale partners en daarbij horende investeringen.

Louvre Hotels Group is met duizend hotels in veertig landen de op een na grootste Europese hotelketen en wereldwijd de achtste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief