Congressen

Loco Enzo ''verovert'' het Verre Oosten

De nieuwe afdeling van Loco Enzo, (Loco Enzo Incentives) kreeg onlangs van VPV Bankiers de opdracht om met hun meest prestigieuze klanten een reis naar China te organiseren. Tijdens deze zesdaagse rondreis bezochten zij bedrijven en instellingen waarin VPV Bankiers participeert, belegt en deelneemt.
Loco Enzo verraste de VPV gasten in Hongkong en Shanghai met de beste restaurants, comfortabel vervoer, een strakke planning, tailormade menukaarten, uitstekende gidsen, een afwisselend programma en natuurlijk de nodige ontspanning.

Bovendien maakte VPV Bankiers kennis met de nieuwe manier van groepsreizen: inschrijven via een tailormade website en in China per mail op de hoogte blijven van programmawijzigingen. Of per SMS er aan herinnerd worden dat de bus is voorgereden (en SMS wake-up-calls natuurlijk), is revolutionair in incentive-land. Loco Enzo tekende ervoor. Dat de opdrachtgever tevreden is blijkt uit de vervolgopdracht die Loco Enzo inmiddels ontving. In 2014 gaat VPV Bankiers weer naar China. Weer met Loco Enzo Incentives.

www.loco-enzo.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief