Congressen

Locatietour voor meeting- en eventplanners in Utrecht'

Toerisme Utrecht organiseert in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda Op Locatie een inspirerende locatietour door Utrecht. Op maandag 14 maart kunnen organisatoren van meetings en events kennis maken met de mogelijkheden die Utrecht biedt voor hun bijeenkomsten.
  “Wij willen planners op een inspirerende manier kennis laten maken met Utrecht als evenementendestinatie”, aldus Wieteke Lemmen en Linda Kerkhoven, initiatiefnemers van de Locatietour.  “Het Utrecht Convention Bureau, met haar jarenlange ervaring op het gebied van congressen en events, is een logische samenwerkingspartner”.

Monique Andre de la Porte, zal namens het UCB de rondleiding door Utrecht  begeleiden: “We hebben nu al veel positieve reacties mogen ontvangen op de tour, een dag is natuurlijk te kort om al het moois wat Utrecht te bieden heeft te laten zien, wij zouden er graag een jaarlijkse traditie van maken.”
 

De Locatietour

Organiseer je regelmatig meetings of events en ben he op zoek naar centrale locaties in het hart van Nederland voor uw congres, presentatie, training of vergadering, dan nodigt het UCB je graag uit voor de eerste Locatietour in Utrecht. Tijdens de tour worden verrassende locaties aangedaan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt voor evenementen van verschillende groottes. De Locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners.

Je kunt je hier aanmelden

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief