Congressen

Locatiebijeenkomst CLC-Vecta: Van identiteit naar imago

Het is niet vanzelfsprekend dat opdrachtgevers jouw locatie en organisatie zien zoals jij dat graag zou willen. Het gat tussen identiteit en imago kan soms zo zijn, dat met succes werken aan je imago een echte uitdaging is. Jaarbeurs en World Forum zijn deze uitdaging al aangegaan en vertellen tijdens de Locatiebijeenkomst van CLV-Vecta op 22 september in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre over het doorlopen van dit traject en hun (leer)ervaringen.
 
Als vervolg op de sessie over de business identity van een locatie, komen tijdens deze Locatiebijeenkomst twee aansprekende praktijkcases aan bod. Voorbeelden die laten zien hoe een locatie het beeld dat ze naar de buitenwereld wil uitdragen, kan vertalen naar een concrete aanpak, hoe je deze uitrolt, communiceert en managet.

Zo legt Elisabeth Matos, General Manager Jaarbeurs en initiatiefneemster van Meetingmoods, uit hoe het congres- en vergadercentrum van Jaarbeurs, na het vaststellen van de gewenste identiteit, deze met succes heeft geïmplementeerd. Zij omschrijft het proces dat hiervoor is doorlopen en geeft inzicht in hoe het er nu voor staat.

Michiel Middendorf, General Manager World Forum, gaat daarop door en vertelt over de strategische keuze van World Forum om de slag te maken van locatie naar inhoud. Hij licht toe wat de aanleiding was voor deze keuze, hoe het is aangepakt en wat de effecten hiervan tot nu toe zijn.

Tijdens deze bijeenkomst is er voldoende interactie en gelegenheid om elkaar vragen te stellen en kennis met elkaar te delen. De middeag wordt afgesloten met de welbekende netwerkborrel.

Aanmelden kan via deze link.
 

Voor wie

De bijeenkomst is erg interessant voor managers en marketeers van een evenementen-, congres- en/of beurslocatie.
 

Datum & Programma

Deze bijeenkomst vindt plaats op 22 september in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

14.00  Ontvangst & registratie
14.30  Praktijkcase ”Meetingmoods” door Elisabeth Matos
15.00  Praktijkcase ”Van locatie naar inhoud” door Michiel Middendorf
15.30  Samenvatting & napraten
16.00  Netwerkborrel
 

Kosten & Aanmelding

Deze bijeenkomst is, uitsluitend na aanmelding vooraf, voor leden en vakmedia gratis toegankelijk. Niet-leden betalen een tegemoetkoming in de kosten van € 35,- p.p.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief