Congressen

Locatie Amersfoort lanceert nieuwe website

De Stichting Citymarketing Regio Amersfoort lanceerde woensdag 8 mei de vernieuwde website www.locatieamersfoort.nl in aanwezigheid van Burgemeester Lucas Bolsius en tientallen toeristische ondernemers uit Regio Amersfoort. De nieuwe site maakt het voor organisatoren van vergaderingen, congressen, events, beurzen of bedrijfsuitjes eenvoudig om locaties op maat te selecteren.

De site www.locatieamersfoort.nl is onderdeel van de campagne ‘Locatie Amersfoort –  where minds meet’, die het zakelijke toerisme in Amersfoort en de regio promoot.

Citymarketeer Dennis Sille: “Met de vernieuwde site kunnen we de zakelijke bezoekers van Amersfoort en de regio nog beter faciliteren en maatwerk leveren. We presenteren ondernemers en locaties in sfeervolle beelden en met al hun specifieke kenmerken. De zoektocht naar inspirerende locaties is eenvoudig en overzichtelijk. Organisatoren van evenementen stellen in een handomdraai een unieke brochure samen die zij voor kunnen leggen aan hun klanten. Natuurlijk hopen we dat daardoor nog meer zakelijke bijeenkomsten in onze stad en regio georganiseerd gaan worden.”

Burgemeester Lucas Bolsius: “Landelijk gezien is het een zeer moeilijke tijd voor de Nederlandse hotel- en congressector. Ik vind het geweldig dat mede door de intensieve samenwerking tussen ondernemers, er in Regio Amersfoort toch een substantiële groei heeft kunnen plaatsvinden uit toeristische inkomsten. Belangrijk ook  zijn de honderden extra banen die binnen de regio in deze sector zijn gecreëerd sinds 2010.”

Amersfoort staat op dit moment op de 7e plaats in de top 10 van meest aantrekkelijke steden voor zakelijke ontmoetingen. Zakelijke reizigers waarderen vooral de goede bereikbaarheid, de centrale ligging en het aanbod van originele en kwalitatief goede locaties voor zakelijke ontmoetingen. Het aantal zakelijke overnachtingen steeg sinds de start van de campagne in 2011 met 42% tot 294.000.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief