Beurzen

Living- en lifestylevakbeurs TrendZ krijgt Belgische editie

TrendZ Belgium

De living- en livestylevakbeurs TrendZ gaat ook in België georganiseerd worden. De eerste editie vindt plaats op 27, 28 en 29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.

Inkoopmoment voor de detailhandel

De vakbeurs wordt in België gelanceerd naar het model van TrendZ in Nederland, dat daar al geruime tijd tweemaal per jaar succesvol georganiseerd wordt door Easyfairs Evenementenhal. Easyfairs komt daarmee tegemoet aan de vraag vanuit de sector naar een event in België voor de professionele retailer.
TrendZ wil het meest complete inkoopmoment zijn voor de detailhandel in de segmenten home & living, design, verlichting, kleinmeubel, home fragrance, bed & bad & tafel, young & trendy, decoratietextiel, gifts, bloemdecoratie, garden & outdoor, accessoires en fairtrade.

Voorjaars- en najaarseditie

TrendZ Belgium zal tweemaal per jaar plaatsvinden: een voorjaarseditie in januari en een najaarseditie in september, telkens in Flanders Expo in Gent. In eerste instantie stond de eerste editie van TrendZ Belgium gepland in het najaar van 2018, maar organisator Easyfairs wil graag meer tijd benutten in de voorbereiding om het event compleet en kwalitatief neer te zetten voor de Belgische markt.
“Trendz Belgium is een nieuw event op maat en met focus op de Belgische markt, ontstaan in dialoog met alle stakeholders. Ontstaan vanuit de overtuiging dat ook de Belgische markt plaats biedt aan een event dat retailers en inkopers inspireert met living & lifestyle producten en dit tweemaal per jaar”, zegt Patrick Geysels, Head of Cluster TrendZ Belgium.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief