Congressen

Live-uitzending vanaf A'DAM Toren tijdens Night of Live

Night of Live uitzending

Op dinsdag 25 augustus vindt live vanaf de A’DAM Toren in Amsterdam de uitzending plaats van Night of Live. Van21.00 uur tot ongeveer 22.00 uur interviewen Stijn Oude Vrielink en Arjen Lemstra verschillende eventprofessionals uit de branche en laten on the spot beelden en acties zien van locaties en bedrijfsgebouwen verspreid over het hele land die in alarmerend rood zijn uitgelicht.

Het doel van Night of Live is een duidelijk en brandend signaal uit te sturen richting de politiek, de pers en de bevolking van Nederland.

Geïnterviewde eventprofessionals

De geïnterviewde eventprofessionals zijn Patrick Roubroeks van XSAGA, Robert de Vries van Quality Bookings, Kim Borrel van Theater Amsterdam, Peter van der Veer van Jaarbeurs en Babs Nijdam van Amerpodia. Met Pieter Bas Boertje wordt teruggekeken op de actie op het Malieveld.

“We gaan letterlijk on the spot een programma maken”, vertelt Arjen Lemstra. “Er lopen nog een paar acties om te zorgen dat er meer petities worden getekend. Bijvoorbeeld André Hazes Jr. die tijdens Het Bossche Zomertheater een actie gaat doen.”

De link naar de uitzending vind je op de website van Night of Live.De uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door A’DAM Toren, de Eventfabriek en Netstar-AV.

Social media posts

De initiatiefnemer vragen de eventbedrijven die hun pand rood uitlichten om social media posts te delen. Dit zijn de tips:
1. Licht je locatie of gebouw uit van 21.00 uur tot 00.00 uur
2. Maak een foto/film en post deze op jouw social media kanalen met #nightoflive. Tag in jouw bericht je lokale pers, krant of nieuwsportaal.
3. Stuur jouw foto/film naar info@venuemarketing.nl tussen 21.00 en 22.00, dan kan deze wellicht getoond worden tijdens de uitzending.
4. Heb je geen locatie of gebouw, dan kan deze visual delen op je social media kanalen en gebruik #nightoflive. Tag hier de lokale pers, krant of nieuwsportaal die je kent.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief