Congressen

Live met lef wordt bekroond

De Nationale ExpoJaarprijs beloont dit jaar wederom de meest succesvolle uitingen van live communicatie. Bedrijven die met succes en enig lef hebben deelgenomen aan een congres, een beurs of een zakelijke evenement of een dergelijk evenement hebben georganiseerd kunnen gratis tot 8 oktober hun case inzenden.

Een onafhankelijke jury bekroont de Nederlandse cases waarbij live communicatie op een rendabele, creatieve en/of vernieuwende manier is ingezet. Omvang of budget van het project spelen geen rol. De projecten moeten hebben plaatsgevonden tussen 1 september 2009 en 31 augustus 2010. De beoordelingscriteria zijn effectiviteit, creativiteit en innovatie. Iedere betrokken partij mag de case inzenden. Ook live communicatieactiviteiten die in het buitenland hebben plaatsgevonden kunnen worden ingezonden. Criterium is dat één van de inzendende partijen Nederlands van origine is.

De uitreiking van de Nationale ExpoJaarprijs 2010 vindt plaats op 1 december 2010 in de geheel vernieuwde 1931 Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, in combinatie met het event CLC Live.

Op www.expojaarprijs.nl kunt u het volledige inschrijfformulier downloaden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief