Congressen

Live concert volgen vanuit hotelkamer

AccorHotels Arena

Tussen 20 en 26 februari kunnen fans van grote internationale artiesten hun idolen vanuit een suite bewonderen in de AccorHotels Arena in Parijs. De hotelketen heeft een pop-up suite van 50 m2 gecreëerd in het hart van de concertlocatie.

Het programma Welcome Fans van AccorHotels geeft concertbezoekers de mogelijkheid om hun favoriete concert op een wel hele bijzondere manier te beleven. Suite 476 combineert de intensiteit van een concert met de intimiteit van een hotelsuite. Suite 476 staat in het hart van de AccorHotels Arena, met een goed zicht op het podium. Bijkomend voordeel is dat deze hotelgasten zich na afloop niet door het verkeer hoeven te worstelen, want ze kunnen blijven overnachten in de AccorHotels Arena.

Fan-website

Om kans te maken op de sleutel van Suite 476 kunnen fans tussen 1 en 25 februari naar de website welcome.fans. Via deze website kunnen fans een datum selecteren en tot 14 vrienden selecteren met wie zij een concert willen meemaken vanuit de hotelsuite.
Helaas is het eerste concert – van Lady Gaga – geannuleerd. De keuze is nu tussen Imagine Dragons, DJ Snake en Kendrick Lamar.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief