Congressen

Lindner Antwerpen wordt World Trade Center

World Trade Center Association kiest ervoor om zijn dienstverlening onder te brengen in het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp aan het Centraal Station in Antwerpen. Door de samenwerking en de co-branding met dit wereldmerk verandert de naam van het hotel officieel in: Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp.

1.000 nieuwe hotelkamers

World Trade Center (WTC) en Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp hebben allebei goede redenen om deze stap te zetten. Op het vlak van hotelontwikkelingen staat er veel te gebeuren in Antwerpen. Tegen eind 2019 komen er in deze stad zo’n 1.000 hotelkamers bij. Voor de bestaande hotels komt het erop aan om zich te onderscheiden.

Door de co-branding wordt de Europese Lindner-hotelgroep, via het hotel in Antwerpen, verbonden met de internationale aanpak van het bekende World Trade Center. Het WTC heeft wereldwijd vestigingen in 88 landen en 318 steden en heeft de functie van deuropener voor bedrijven die internationaal zaken willen doen.

Metamorfose van het hotel

Zowel de benedenverdieping als de 12de verdieping van het hotel krijgen een volledige remake in Urban Chic stijl. Er komt een nieuwe benedenverdieping met co-working places, meeting corners en vergaderfaciliteiten. Het vergadercentrum op de 2de en 3de verdieping van het hotel wordt visueel gekoppeld aan een 10-tal havensteden waar ook een World Trade Center netwerk actief is. Die zalen zullen elk een nieuwe naam krijgen van een stad met belangrijke business- en havenactiviteiten. De vergaderzalen worden ook uitgerust met de laatste nieuwe technologische snufjes op het vlak van multimedia. Tevens wordt de 12de verdieping officieel de World Trade Center Sky Lounge. De werkzaamheden zullen voor eind maart 2019 uitgevoerd zijn.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief