Beurzen

Limburg Unlimited biedt platform voor Limburgs bedrijfsleven

NBI International organiseert op 28 en 29 maart 2018 de eerste editie van Limburg Unlimited in MECC Maastricht. Het netwerkevent heeft als doel Limburg (inter) nationaal op de kaart zetten als geschikte locatie voor bedrijvigheid en innovatie. Het belang van het evenement voor de regio wordt onderstreept door Provincie Limburg, die zich voor zeker drie jaar aan het evenement heeft verbonden. 

Limburg Unlimited wil een platform bieden voor innovatieve Limburgse bedrijven die buiten de provincie vaak nog te onbekend zijn. Onderwerpen die behandeld worden zijn direct sales, naamsbekendheid, productpresentatie, netwerken en personeelswerving. Voor Limburgse bedrijven is het een kans om zich te profileren en het MKB kan dit evenement aangrijpen om bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe relaties op te bouwen. Ook is het evenement bedoeld voor het recruiten van regionaal, nationaal en internationaal talent.

 

Clustering ligt ten grondslag aan het concept van Limburg Unlimited. Behalve de Provincie Limburg hebben ook andere instanties zoals Brightlands, Liof, Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, UWV, Limburg Economic Development (LED) en Connect Limburg zich inmiddels proactief aangesloten.

Limburg Unlimited zal plaatsvinden op 28 en 29 maart 2018 in MECC MAASTRICHT

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief