Beurzen

''Leuke koppies kijken''

Wie: Caroline Jansen en Thea Smallegange uit Naaldwijk

Waar: The Hair Project[Vakbeurs voor kappers | Kortrijk Xpo]

Missie: Wat spullen kopen en toch ook veel kijken

Quote: “Eerst gaan we leuke koppies kijken, daarna gaan we ook nog wat spullen zoeken. Het leuke op een event als The Hair Project, waar we vorig jaar in Rotterdam hebben kennis mee gemaakt, is dat alles keurig opgedeeld is: één hal voor de grote shows, één hal waar de nadruk op spullen kopen ligt en twee hallen waar de merken zich presenteren. Het staat niet allemaal door elkaar heen en dat komt de overzichtelijkheid ten goede.”

Caroline en Thea trekken met nog een paar collega’s ook naar de grote shows in Londen. Van hun dagje Kortrijk zijn ze alvast tevreden. “De shows zaten goed in elkaar, – al is het lef toch een beetje weg. We draaien al een poos mee in het kappersvak en dan krijg je al snel het gevoel dat je bepaalde trends al eens eerder gezien hebt. Maar goed, ook in de wandelgangen hebben we al een paar leuke koppies de revue zien passeren.”

Ontdekt: “Watervernevelaars voor het salon en een massageapparaat voor de spa. De eerste keer dat een massageapparaat je echt het gevoel geeft dat er iemand staat te knijpen. Hoeven we dat alvast niet meer zelf te doen…”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief