Congressen

Let’s shake hands!

Let’s shake hands! - VisitBrabant TeamFotos

De aankomende maanden is VisitBrabant Convention Bureau op verschillende beurzen en in verschillende landen aanwezig. Interesse om ons te ontmoeten en de mogelijkheden voor jouw event in Brabant door te spreken? We hebben meer dan 500 locaties dus kom maar op!

  • Zo zullen wij aanwezig zijn op het Management Support Event op 15 november a.s. in Supernova (Jaarbeurs) te Utrecht.
  • Eind november en wel van 27 t/m 29 november kun je ons ontmoeten op de IBTM in Barcelona. Daar staan wij op standnummer F30 op de Holland Stand. Registreren voor deze beurs kan hier.
  • Op 3 december nemen wij deel aan BBT Online’s 15e editie van de B2B Speed-Date Workshop. Deze dag staat in het teken van het thema Circus en in het circus kan alles.
  • Aan het begin van het nieuwe jaar (donderdag 31 januari) kun je ons vinden op EventSummit in Rotterdam Ahoy. In een heuse Brabantstraat laten we samen met een aantal mooie locaties zien wat we als Brabant allemaal te bieden hebben.

Genoeg kansen om ons de komende maanden live te ontmoeten.

Helemaal makkelijk als je daar toch al aanwezig bent. Neem vooral contact met ons op om vooraf een afspraak te maken zodat we de koffie klaar hebben en we de tijd kunnen geven die het verdient. Buiten dit zijn we natuurlijk maar een telefoontje van u verwijderd >> +31 (0)13 3030390

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief