Congressen

Leonardo Royal Hotel Amsterdam geopend

Fattal Hotel Group heeft het eerste Leonardo Royal Hotel Amsterdam in Nederland officieel geopend, het grootste Leonardo Royal Hotel van Europa en Israël. Tijdens de openingsavond, gepresenteerd door Katja Schuurman, konden de bezoekers de faciliteiten van het hotel ontdekken en ervaren.

Conferentiehotel

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is de volgende stap in de groeistrategie van de internationale Fattal Hotel Group, sinds 2007 actief op de Europese markt. Van de meer dan 200 hotels in Europa en Israël, is het Leonardo Royal Hotel Amsterdam het grootste conferentiehotel van de groep.

Alexander Kluit, Managing Director van Fattal Hotel Group, Nederland & België: “Bijna een jaar geleden werd Apollo Hotels onderdeel van Fattal Hotel Group. Sindsdien telt ons portfolio meer dan 1.500 kamers in de Nederlandse hoofdstad. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is ons nieuwe flagship-hotel voor meetings en evenementen van elk formaat, waarmee wij tot de top 4 conferentiehotels in het internationale zakencentrum van Amsterdam toetreden.”

Het conferentiehotel telt 18 verdiepingen, 490 kamers, 8 suites en beschikt over 11 evenement,- en vergaderruimtes waaronder de Amstel Ballroom van 900 vierkante meter met uitzicht op de Amstel. Deze  zaal met bijbehorend terras van 400 vierkante meter biedt ruimte aan 800 gasten. De ligging van het hotel is in het centrale, snel groeiende Amstelkwartier van Amsterdam.

Interactie

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam beoogt met speciale faciliteiten, zoals een ruime coffee corner, een Leo-lounge en het Vitruv-restaurant, een ontmoetingsplaats te zijn voor hotelgasten uit de hele wereld met verschillende achtergronden.

General Manager Jakob-Jan Blaauw:“Bij ons ligt de focus op interactie. Iedere reis is een kans om inspiratie te vinden, mensen te ontmoeten en de zakendeal van je leven te sluiten. In het hotel faciliteren we dit waar en wanneer we maar kunnen, tijdens meetings en daarbuiten. We werken met echte conversation starters op culinair gebied maar ook vanuit ons Break & Play-concept, waardoor iedereen weer vol nieuwe energie verder kan”.

Er worden ook regelmatig netwerkborrels voor hotelgasten georganiseerd, van een bar quiz tot meet & greets om in een informele setting het contact tussen hotelgasten te bevorderen.

Powered by Women Rooms

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam introduceert vanaf november 2019 ook een nieuw concept in Nederland: ‘Powered by Women‘ rooms. Van de 490 kamers in het hotel worden er 20 speciaal ingericht door en voor vrouwen, geadviseerd en geïnspireerd door (bekende) vrouwen uit de media en het bedrijfsleven. Er zijn in deze kamers extra’s toegevoegd die het verblijf van elke drukbezette powervrouw zo relaxed en comfortabel mogelijk maken; er zijn extra female services beschikbaar, wanneer zij bepaalde onmisbare items is vergeten.

Kluit: “We leven in een super veeleisende tijd waarin het soms onmogelijk lijkt een drukke carrière met een bruisend sociaal leven en wellicht ook een gezin, te combineren. Als één van de grootste conferentiehotels weten wij hoe belangrijk het is om in een relaxte omgeving ongestoord en comfortabel te kunnen werken, zodat je productief en succesvol bent op alle vlakken. Door het boeken van een Powered by Women room ondersteunen we niet alleen de vrouwelijke ondernemers, maar kunnen drukbezette power vrouwen eveneens eens nog prettiger verblijf ervaren.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief