Congressen

Leonard Royal hotel nieuwkomer in Amsterdam

Leonardo Royal Hotel Amsterdam Amstel Ballroom

Volgend jaar april opent het Leonardo Royal Hotel Amsterdam, met 490 kamers, een balzaal van 900 m2 en elf vergaderzalen. Het nieuwe hotel in Amsterdam is het eerste Leonardo Royal van Nederland en kenmerkt zich door uitgebreide meeting faciliteiten. De vestiging aan de Paul van Vlissingenstraat is gunstig ten opzichte van de RAI, de Zuidas, het centrum en Schiphol.

Royale meetingfaciliteiten

Met elf vergaderzalen en een totale oppervlakte van 1.200 m2 richt het Leonardo Royal Hotel Amsterdam zich duidelijk op de markt voor meetings en evenementen. De balzaal is zes meter hoog en biedt veel daglicht  dankzij de drie wanden met glazen panelen van de vloer tot aan het plafond. Er is plaats voor 800 personen en het aangrenzende terras van 400m2 biedt uitzicht over het water. Het is mogelijk een auto de ballroom in te rijden, wat de zaal geschikt maakt voor productpresentaties. Leonardo Royal Hotels biedt daarnaast voor de zakelijke markt interessante netwerkmogelijkheden, zoals inspirerende sprekers en benefietevenementen voor Royal Network leden.

 

Jakob-Jan Blaauw General ManagerLeonardo Royal Hotel Amsterdam

Jakob-Jan Blaauw

Jakob-Jan Blaauw wordt de General Manager van het Leonardo Royal Hotel Amsterdam: “Bij ons ligt de focus op interactie. Iedere reis is een kans om inspiratie te vinden, mensen te ontmoeten en de zakendeal van je leven te sluiten. In het hotel faciliteren we dit waar en wanneer we maar kunnen, tijdens meetings en daarbuiten. We gaan werken met echte conversation starters, op culinair gebied maar ook vanuit ons Break & Play-concept waardoor iedereen weer vol nieuwe energie verder kan. Ook het bieden van exclusieve buitenruimte is een goed voorbeeld van hoe de gasten en onderling contact bij ons op de eerste plaats staan.”

Fattal Hotel Group

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is de volgende stap in de groeistrategie van de internationale Fattal Hotel Group. De groep is sinds 2007 actief op de Europese markt waar het merk Leonardo gevoerd wordt. Van de meer dan 190 hotels op meer dan 100 bestemmingen in Europa en Israël, wordt deze gloednieuwe aanwinst in Amsterdam het grootste hotel van de groep.

Daniel Roger, Managing Director van Fattal Hotel Group, Europe & UK: “Met het Leonardo Royal Hotel Amsterdam breiden we onze merkbekendheid verder uit en we blijven inzetten op groei – in Europa, in Nederland en in Amsterdam. Deze toevoeging brengt het aantal hotels van de Fattal Hotel Group op 6 in Amsterdam, samen goed voor ongeveer 2.000 kamers.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief