Congressen

Leidend olie- en gasevent Drilling komt naar Den Haag

Van 14 tot 16 maart 2017 vindt de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition plaats in het World Forum in Den Haag. Dit congres is een van de belangrijkste jaarlijkse evenementen binnen de olie- en gasindustrie en wordt georganiseerd door de Society of Petroleum Engineers (SPE) en de International Association of Drilling Contractors (IADC).
Al meer dan 30 jaar is de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition het belangrijkste evenement in de wereld van de olie- en gaswinning en -productie. Het evenement, dat jaarlijks afwisselend in Europa of Noord-Amerika wordt gehouden, biedt producenten, aannemers en professionals van dienstverlenende bedrijven de mogelijkheid elkaar te ontmoeten voor het bespreken, beoordelen en uitwisselen van ideeën. Dit om ontwikkelingen binnen internationale booractiviteiten te stimuleren, problemen aan te pakken en te komen tot betere prestaties. Naast het congres zijn in de beurs de modernste technieken, nieuwe productintroducties en diensten voor de sector uit de hele wereld te zien.
 

Energiesector in Den Haag 

“We zijn bijzonder trots dat het World Forum de locatie is voor de SPE/IADC Drilling Conference and Exhibition in 2017”, aldus Kirsten Vosmer, Commercieel Manager bij het World Forum. “De energiesector van Den Haag (olie en gas) is een van de belangrijkste bedrijvenclusters van de stad. Het is fantastisch om te zien dat onze lokale kennis en kunde op dit gebied een geweldig platform biedt voor congressen over dit onderwerp in Den Haag.”

De energiesector in Den Haag wordt gekenmerkt door een sterke aanwezigheid van internationale en lokale olie- en gasbedrijven, onderzoeksinstanties, onderwijsinstellingen, technische bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen en leveranciers. Wereldwijde en regionale hoofdkantoren van talrijke bekende namen uit de sector worden ondersteund door een dynamische verscheidenheid aan ondersteunende diensten in de directe omgeving alsook het stedelijk gebied Den Haag-Rotterdam.
 

Society of Petroleum Engineers

De Society of Petroleum Engineers (SPE) is een non-profit beroepsorganisatie waarvan de leden zich bezighouden met de ontwikkeling en productie van energiebronnen. Bij SPE zijn meer dan 168.000 leden uit 144 landen aangesloten. SPE is een belangrijke bron van technische kennis met betrekking tot de olie- en gassector (winning en productie). De organisatie verleent diensten via publicaties, evenementen, opleidingen, cursussen en online-hulpmiddelen op
 
Sinds 1940 is de International Association of Drilling Contractors (IADC) de enige organisatie die de wereldwijde olie- en gasindustrie vertegenwoordigt. Het lidmaatschap staat open voor bedrijven die zich bezighouden met het winnen, boren of produceren van olie en gas, het onderhoud van boorputten, de productie van olievelden of het verlenen van andere diensten voor boorplatforms.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.