Congressen

Leiden past altijd: S / M / L / XL

Leiden is een sfeervolle historische stad. Maar wat veel secretaresses nog niet weten, voor elke gelegenheid heeft Leiden een locatie. Komende inspiratiedag zal dit laten zien: Leiden past altijd, in maat S, M, L en XL!
 Op donderdag 8 december organiseert Leiden Convention Bureau een inspiratiedag voor secretaresses uit Leiden en omgeving. We bezoeken prachtige locaties waar een congres of evenement plaats kan vinden, van klein naar groot. Organiseert u weleens een vergadering, congres of zakelijk evenement? Een intiem diner of een grote bijeenkomst? Meld u aan en ontdek alle mogelijkheden.
 
S. Small is de maat van Galerie van Haeften, het entreegebouw bij de Meelfabriek. Hier presenteren de Partners van Leiden Convention Bureau zich tijdens de tabletop. Op een leuke manier komt u in korte tijd zoveel mogelijk te weten over de diverse Leidse locaties en overige zakelijke diensten op het gebied van congressen en zakelijke evenementen. Hierna krijgen we een rondleiding door de Meelfabriek. Er wordt hard gewerkt om De Meelfabriek tot een levendige, multifunctionele plek te maken. We krijgen een exclusief inkijkje in de model-loft.
 
M. De lunch wordt verzorgd door Waag Leiden in een prachtige omgeving. De vergaderruimte in Waag Boven is een bijzondere historische zaal. Daarna wandelen we naar het dichtbij gelegen Leidse Volkshuis. Deze medium-locatie beschikt over verschillende mooie ruimtes en een verrassende theaterzaal. Hier volgen we een workshop Creatieve Evenementenconcepten, verzorgd door Lenny Kaarsgaren van Effectivents.
 
L. De Pieterskerk Leiden waar ruimte is voor grote congressen, evenementen en beurzen, is absoluut large. Maar de kerk kan ook verrassend intiem zijn voor een diner of een muziekoptreden. Tijdens de rondleiding wordt er gewerkt aan de opbouw van zo’n diner. Een prachtige gelegenheid om te zien hoe mooi dat daar georganiseerd kan worden.
 
XL. De dag wordt afgerond met de grootste bewoonster van Leiden. We proosten op T. rex in Naturalis en op de opgedane kennis en informatie. Tijd om nog even met elkaar te genieten van hapjes en drankjes in het gezelschap van Trix. Het programma zal om 18:00 uur afgelopen zijn. Hierna brengen wij u terug naar De Meelfabriek om uw fiets of auto op te halen.
 
U kunt gratis deelnemen aan dit programma, maar wees er wel snel bij, want er zit een limiet op het aantal deelnemers! Er kunnen zich vanwege het verwachte hoge aantal aanmeldingen slechts twee personen per afdeling aanmelden.
 

Bent u enthousiast geworden over het programma?

Inspiratiedag 8 december 2016
Ontvangst tussen 9:45 en 10:00 uur.
Aanmelden via info@leidenconventionbureau.nl

Foto: Getty Images

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief