Congressen

Leiden Marketing en Congress by design gaan samenwerken

Leiden Marketing en Congress by design gaan samenwerken om meer internationale wetenschappelijke associatiecongressen naar Leiden te halen. Vanwege de kennis van de internationale congresmarkt bij Congres by design ziet Leiden Marketing deze samenwerking als een mooie kans en een eerste stap voor de bewerking van de internationale markt.Congress by design is een state-of-the-art congresorganisator die al vele jaren internationale en nationale bijeenkomsten van klein tot groot organiseert. Congress by design beschikt over het kwaliteitspredicaat van IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers). Om toegelaten te worden als lid van IAPCO moet een organisatie voldoende professionele kwaliteit in huis hebben en beschikken over ruime ervaring op het gebied van internationale congresorganisatie.

Leiden Marketing timmert al enige tijd landelijk aan de weg om Leiden bekend te maken onder initiatiefnemers van congressen. Diverse beursdeelnames en het organiseren van verschillende inspiratiedagen hebben al geleid tot diverse boekingen van congressen in Leiden. Vanwege de kennis van de internationale congresmarkt bij Congres by design ziet Leiden Marketing deze samenwerking als een mooie kans en een eerste stap voor de bewerking van de internationale markt.

John Kroes, directeur Leiden Marketing, is blij met deze samenwerking. "Congress by design is een zeer gerenommeerde professional congres organizer met wie wij graag een samenwerking aangaan. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en kennis opgedaan in de (inter)nationale wetenschappelijke congressector. We zijn ervan overtuigd dat we samen met hen mooie (inter)nationale wetenschappelijke associatiecongressen naar Leiden kunnen halen."

Ook Nicolette van Erven (zie foto), managing director bij Congress by design, ziet uit naar de samenwerking met Leiden Marketing: "De combinatie cultuur, historie en kennis maakt Leiden tot een toplocatie voor (inter)nationale congressen", aldus van Erven.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief