Congressen

Leiden en Den Haag samen in de race voor EuroScience Open Forum 2020

Leiden en Den Haag zijn op basis van hun pré-bid geselecteerd op de EuroScience shortlist als potentiële destinatie voor de grootste multidisciplinaire wetenschappelijke bijeenkomst van Europa: het EuroScience Open Forum 2020 (ESOF 2020). De concurrerende bestemming is het Italiaanse Triëst.
 Leiden is al eerder een samenwerking aangegaan met Den Haag, Delft en Noordwijk. Dit partnership heeft ertoe geleid dat deze steden in 2018 het centrum zijn van het Space Studies Program van de International Space University.

Martijn Bulthuis, directeur Leiden Marketing: “Een congres van deze omvang kunnen wij niet alleen huisvesten. Door de samenwerking te zoeken in de regio – met in dit geval Den Haag – kunnen we mee pitchen op dit formaat congressen.”

EuroScience Open Forum (ESOF) is een pan-Europese wetenschapsconferentie, die elke twee jaar wordt georganiseerd. De doelstelling van de conferentie is het bij elkaar brengen van wetenschappers, beleidsmakers, journalisten, docenten en trainers van over de hele wereld om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, onderzoek en innovatie.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief