Festivals

Legoland Windsor opent AI-gestuurde kassaloze winkel

legoland-windsor

Legoland Windsor heeft de allereerste kassaloze winkel in een Europees themapark gelanceerd. De winkel Duplo Coffee Co die in het Britse attractiepark staat, maakt gebruik van een AI-gestuurde platform met machine learning en sensor fusion technologie.

Niet in de rij staan

In de winkel kunnen bezoekers broodjes, snacks, koffie en andere dranken kopen zonder in de rij te hoeven staan. Klanten komen er binnen met een creditcard of mobiele portemonnee, pakken wat ze willen eten of drinken en vertrekken. Ze krijgen automatisch een rekening bij het verlaten van het restaurant. De techniek wordt geleverd door het bedrijf Zippin.

Commercieel directeur Morgan Edwards van Legoland Windsor zegt dat het 'geavanceerde concept perfect aansluit bij ons streven naar een uitzonderlijke gastervaring'. 

Omzet fors omhoog

Krishna Motukuri, CEO en medeoprichter van Zippin zegt dat retailers met veel bezoekers forse omzetstijgingen behalen als ze hun traditionele winkels omzetten naar de technologie van het bedrijf. 'Ze zien vaak omzetstijgingen van 78 procent of meer. Maar misschien nog belangrijker is dat bezoekers kunnen genieten van de eetgelegenheden in het park zonder in de rij te hoeven staan, zodat ze meer tijd hebben om ritjes te maken, shows te bekijken en meer te doen tijdens hun bezoek aan het park.'


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief