Beurzen

Landbouwwerktuigenbeurs niet in de kou

De 18e editie van de Landbouwwerktuigenbeurs in Leeuwarden is een succes. In totaal zijn er 24.490 bezoekers geweest. Twee volle jaren is er hard gewerkt aan het tot

stand komen van deze editie. In tijden waarin het woord crisis dagelijks in de mond wordt genomen, heeft de beurs het goed gedaan.
De verscheidenheid aan exposanten en een goede verdeling van de segmenten werden positief ervaren door de bezoekers, aldus projectmanager Jacco van Emst. De bezoekersaantallen zijn weliswaar teruggelopen, maar de kwaliteit van de bezoekers was zeer hoogwaardig. De bezoekers kwamen gericht en wisten de juiste exposanten te benaderen, goede (verkoop)contacten te leggen.

Donderdag 17 december was een witte dag in het Noorden van het land en daardoor bijna een zwarte dag op de beursvloer. Exposanten wisten het complex moeizaam te bereiken en ook de bezoekers konden nauwelijks bij het complex komen. Oproepen om thuis te blijven als het geen noodzaak was om de weg op te gaan werden voor ieders veiligheid gehandhaafd. Dit heeft uiteraard veel bezoekers gekost, degenen die het weer alsnog getrotseerd hadden, werden door de organisatie van de beurs onthaald op chocolademelk en Berenburg; dit hield de stemming er goed in. Bij afbouw was het af en toe zeer moeizaam om de opleggers te bereiken, veel exposanten kozen ervoor om later af te bouwen. Vanuit het WTC Expo was er extra tijd beschikbaar om alles in goede banen te lijden.

De volgende editie van de Landbouwwerktuigenbeurs zal plaatsvinden in december 2011.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief