Congressen

Lancering ‘Vitaliteit tijdens congressen’

Introductie vitaliteitsconcept World Forum The Hague

De deelnemers aan R.evolution of events konden kennis maken met speciale vitaliteitsmenu’s voor congrescatering. Dit is onderdeel van het programma ‘Vitaliteit op congressen’ van gastlocatie World Forum The Hague.

Oersterk

Samen met Richard de Leth, oprichter van OERsterk, is World Forum op ontdekkingsreis gegaan om te onderzoeken wat de congresgast nodig heeft om energiek een congres te beleven. De juiste voeding is van essentieel belang om de concentratie en aandacht ook na een maaltijd te behouden. Richard de Leth heeft World Forum geadviseerd en samen met Maître Frederic zijn hier diverse voedingslijnen voor ontwikkeld. Daardoor kan de congresgast  een gezonde levensstijl ook voortzetten tijdens een congres.

De kick off van deze nieuwe strategie van meer ‘vitalere voeding tijdens congressen’ was op 14 maart tijdens R.evolution of events, het nieuwe evenement in de branche waarbij honderden event professionals aanwezig waren. De Leth gaf hier persoonlijk informatie over zijn visie ondersteund door beelden en live cooking.

Vitaliteitsconcept

Bij het nieuwe vitaliteitsconcept is er, naast voeding, ook gekeken naar beweging, ontspanning en mindset. Hiermee faciliteert World Forum de mogelijkheid om ook tijdens een congres deel te nemen aan een run door het park, yogalessen te volgen of deel te nemen aan een wandeling voor of na de lunch. World Forum heeft in samenwerking met Club Mondain hiervoor een activiteitenprogramma opgezet, ook dit maakt deel uit van het nieuwe vitaliteitsconcept.

Meer energie

Het doel is om vitaliteit een centraal en belangrijk onderdeel te maken tijdens congressen. Kirsten Vosmer, Commercieel Manager: “Healthy food creates happy people. Gezond en bewust eten geeft meer energie gedurende de hele dag. Zowel bij congresgasten als bij onze eigen mensen. Blije en vitale mensen daar gaan wij voor als World Forum The Hague!”

Richard de Leth

Na zijn opleiding geneeskunde merkte Richard de Leth dat hij het menselijk contact en de kennis over de preventieve geneeskunde miste. Ieder mens wil gezond en gelukkig oud worden, maar hoe doe je dat? Hij leerde dat onze genen de huidige leefomgeving niet begrijpen. Hij ontwikkelde OERsterk, een route die aansluit op de individuele gezondheidstoestand én die gezondheid en geluk als vertrek- en eindpunt ziet.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief