Congressen

Lancering Theater Locaties Nederland

Theater Locaties Nederland beleeft haar lancering op dinsdag 20 oktober aanstaande in Flint theater in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen uit de doeken gedaan voor de activiteiten die deze club gaat ondernemen.
 Eerste concrete actie die TLN tijdens de oprichting onderneemt is de ontsluiting van de kennis bij de theaters over zakelijke verhuur. Onder leiding van dagvoorzitter Donatello Piras (Nederlands Debat Instituut) gaan de aanwezigen discussiëren over een aantal stellingen. De uitkomst van de discussie geeft inzicht in waar de focus van de activiteiten van TLN zal moeten liggen. Daarbij wordt scherp gekeken naar de behoefte van de aanwezige theaters en de noodzaak van de collectieve promotie.

Theater Locaties Nederland is een initiatief van Harold Warmelink (Flint theater) en Leon Kruitwagen (Taller Events) en is gebaseerd op het idee van het Platform Museum Locaties dat in 2006 door Kruitwagen is opgericht. Twee leden van Platform Museum Locaties, Rob van Esveld (NEMO Science Center) en Maaike Odolphi (Vereniging Hendrick de Keyser), vertellen uit eerste hand hun ervaring met het praktische nut van het platform en het belang van collectieve belangenbehartiging.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief