Congressen

Kuiters viert 15-jarig jubileum met ontdekkingsreis naar talent

Kuiters idee en organisatie bood op 2 april haar ruim 80 gasten via een mini-symposium een bijzondere ontdekkingsreis naar hun eigen Persoonlijk Talent. Volgens het organisatiebureau was dit de meest passende manier om haar 15-jarig jubileum te vieren.
In de uitnodigingsfase hadden alle genodigden een persoonlijke test ingevuld. Op de jubileumdag kon ieder de analyse van zijn persoonlijke talenten in ontvangst nemen.

Onder de leiding van presentator Gijs Wanders werd de nieuwsgierigheid van de zaal  tot het laatst vastgehouden. Inge van Ewijk van True Talent Services presenteerde de achtergronden van de werking van het menselijk brein en waarom de één bijvoorbeeld meer het groter geheel overziet en de ander meer oog voor detail heeft. Aansluitend werd door Peter Goedendorp, eigenaar van CTT Training & Cursus Centrum in Rotterdam en door Nico & Maryse Rijnbende van Bureau Xtra4People in Melderslo inzichtelijk gemaakt, hoe zij met deze talententool, mensen (weer) op de juiste plek in het arbeidsproces krijgen.

Het mini-symposium werd muzikaal afgesloten met ‘The Sound of Talent’, een verrassend optreden van Meike van der Linde en haar dochter Laura, haar pianist Bam Commijs en de jonge vioolvirtuoos Noa Eyl. Samen deden zij aanspraak op de talenten van de hele zaal. Dit eindigde in een driestemmige canon met een zelf geschreven tekst waarbij de gasten uit volle borst meezongen, en zelfs op de stoelen klommen. Dit was de laatste opmaat naar de uitreiking van de persoonlijke analyse aan alle gasten in een gesealde envelop met hun persoonlijke talenten. Dat zorgde voor de nodige hilariteit: bevestiging van wat men als wist of juist een eyeopener.
 
Wil Kuiters: “Het is fijn dat de vele gasten ons bij de feestelijke borrel teruggaven dat hier sprake was van een zeer origineel programma van hoge kwaliteit met veel oog voor detail. Daar word ik blij van, want dat zijn precies onze kernwaarden die we bij al onze grote en kleine nationale en internationale conferenties voor opdrachtgevers ook hanteren. We hebben succesvolle jaren achter de rug, maar ook roerige tijden, waarin alles anders liep dan verwacht. Dat maakt ons nog sterker. Met een klein team van zeer gepassioneerde mensen geven wij projecten met uiterste precisie vorm. Ze vragen van ons talenteigenschappen om er voor te zorgen dat er steeds weer een verrassend maatwerk programma wordt neergezet.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief