Congressen

De kracht van communities thema EventSummit congres

Het thema van het congres tijdens EventSummit 2020 is de Kracht van Communities. Daarnaast breidt de evenementenvakbeurs uit met de segmenten incentives en relatiegeschenken. De 12de editie van EventSummit vindt plaats op 30 januari 2020 in Rotterdam Ahoy.

Met het congresthema speelt EventSummit in op de trend waarbij grote merken zich afzetten tegen social media platforms en hun eigen community starten, waarin ze content delen. EventSummit zelf is met LiveCommunity.nl ook deze weg ingeslagen. Sprekers op het congres zijn onder meer Hans Janssen, Rumag, Sam Feldt en de organisatie van de EO Jongerendag. Maartje Blijleven (We Love Communities) zal als dagvoorzitter het congres in goede banen leiden.

MICE en relatiegeschenken

Uit enquetes bleek een grote vraag te zijn naar MICE en relatiegeschenken. Daarom heeft de beursorganisator voor de komende editie de categorie incentive-gerelateerde bedrijven toegevoegd, met 40 deelnemende bedrijven. Tevens zullen 20 bedrijven die relatiegeschenken leveren hun aanbod presenteren. “Wij willen eventprofessionals een divers en groot platform bieden, waarmee zij hun evenementen naar een hoger plan kunnen trekken”, aldus organisator Arjen Lemstra.

EventSummit

Vanaf de eerste editie van EventSummit (voorheen Evenementcontact) is de organisatie gefocust op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Arjen Lemstra: “We faciliteren een plek voor meer dan 600 exposanten om hun verhaal te vertellen in een laagdrempelige uniforme setting, zodat de focus echt ligt op inhoud en kwaliteit. EventSummit is geen beurs,congres of netwerkevent, maar een echte Summit waar we ons mooie vak naar een hoger plan tillen. Voor de ruim 6.000 bezoekers is EventSummit dé plek om kennis en inspiratie op te doen voor het nieuwe evenementenjaar.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief