Congressen

Kontakt der Kontinenten viert vijftigjarig bestaan

Samen met gasten en relaties vierde conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg op 24 oktober haar vijftigste verjaardag. Eén van de hoogtepunten van de dag was de presentatie van René Giel, de manager van het conferentiehotel, over alle veranderingen en renovaties die het hotel de afgelopen periode heeft ondergaan. Na vijftig jaar is het hotel weer 'klaar voor de toekomst'.Vanaf 16.00 uur was iedereen welkom in de St. Janzaal. De ontvangst en de ceremoniële momenten werden muzikaal en theatraal verzorgd door lakeien. Relaties, gasten en toekomstige gasten maakten nader kennis met Kontakt der Kontinenten en haar gebruikers. Diverse relaties van Kontakt der Kontinenten presenteerden zich met een ministand.

Na de ontvangst en het kennismakingsdeel, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje, was er een officieel moment. Algemeen directeur Dick Wijte opende het feest met een welkomstwoord en een toost op de volgende vijftig jaar. Daarna verzorgde René Giel, manager conferentiehotel, een presentatie over alle veranderingen en renovaties van de afgelopen periode, waardoor het conferentiehotel weer klaar is voor de toekomst. 

René Giel stond ook stil bij de verandering van de zaalnamen. Alle zalen in het hoofdgebouw zijn namelijk vernoemd naar missielanden waar de paters van de SVD, de oorspronkelijke bewoners en gebruikers van het voormalige missiehuis, actief zijn of waren. Tot slot werd het boek 'De wereld in huis! 50 jaar Kontakt der Kontinenten', geschreven door Arjan Broers, aan het publiek gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd feestelijk overhandigd aan de algemeen directeur.

Er zijn nog exemplaren van het boek 'De wereld in huis! 50 jaar Kontakt der Kontinenten', geschreven door Arjan Broers beschikbaar. Degene die deze jubileumuitgave willen ontvangen, kunnen dit kenbaar maken via een mail aan manager sales, Lars Beckers: lars.beckers@kontaktderkontinenten.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief