KNVB Campus – Waar topsport en events samenkomen

Oranjeplein vanaf boven 960x640

De KNVB Campus is de middenstip van het Nederlandse voetbal. Midden in de bossen van Zeist worden op een unieke manier topsport, beleving en het Oranjegevoel met een high-end evenementenlocatie gecombineerd. Sport inspireert en motiveert, en daarom is juist deze locatie ideaal voor elke bijeenkomst.

Voor de teams van morgen

In het Trainingscentrum vind je 8 multifunctionele zalen. Daarnaast is het Oranjeplein, de centrale ruimte met tribunetrap en gloednieuwe LED-wall, geschikt voor plenaire sessies tot 400 personen. De twee bijzondere vergaderruimtes, de Bestuurskamer en de Kleedkamer van Oranje, zijn ideaal voor een heisessie of de kick-off van jouw bedrijf.

Ook beschikt de KNVB Campus over een groot terrein dat kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een kennis- of entertainmentfestival voor 4000 personen, maar ook een leuke (sportieve) activiteit zoals een (sport)clinic, een footgolfparcours, een tabletgame of een rondleiding langs alle highlights van het Nederlandse voetbal. Zo zie je bijvoorbeeld de ruimte waarin de VAR opereert in het VAR Experience Center, de bekende beeldentuin of neem een kijkje in ons Voetbal Medisch Centrum.

Rinus Michels Dug-out

Aan hét hoofdveld van Oranje, waar het Nederlandse elftal traint, staat de Rinus Michels Dug-out. De moderne accommodatie dient als uitvalsbasis dient voor trainingen en wedstrijden en kan daarbuiten geboekt worden als exclusieve vergaderruimte, waar je in alle rust, met zicht op het veld en het bos, kunt vergaderen.

De bijzondere stand-alone vergaderruimte is onlangs gerestyled met nieuwe tafels, luxe stoelen, een verse koffiebonenmachine en een 85” ingebouwd LED-scherm.

Uniek foodconcept

Voeding heeft invloed op ons energieniveau, en de juiste voeding kan zelfs tot 3% betere performance leiden. Met een uniek foodconcept van de KNVB Campus proberen ze culinair topsport over te brengen naar het bedrijfsleven. De culinaire hoogstandjes worden in buffetvorm aangeboden via 3 kleuren: Oranje (koolhydraatrijke producten) voor de juiste energie, Blauw (eiwitrijk) voor een goed herstel en Groen (vitaminen en mineralen) voor de dagelijkse vitaminen.

Overnachten

Tijdens meerdaagse bijeenkomsten kan er gebruik worden gemaakt van het Teamhotel. Het Teamhotel heeft 12 tweepersoonskamers, 9 eenpersoonskamers en een eigen huiskamer. Het is een bijzondere slaapplaats, want het is namelijk dé verblijfplaats van alle nationale jeugdelftallen, maar kan door iedereen exclusief afgehuurd worden. Voor grotere groepen is er een goede samenwerking met het naastgelegen Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum.

Bereikbaarheid

De KNVB Campus ligt centraal in het land tussen de snelwegen A28 en A12, waardoor de Campus goed te bereiken is met eigen vervoer. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplekken op eigen terrein.

Carrousel

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief