Beurzen

Klimaatverhuur Andrews Sykes verhuisd

Klimaatverhuurbedrijf Andrews Sykes is verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor in Bleiswijk. Vanuit deze locatie is het bedrijf beter in staat om aan de stijgende vraag naar tijdelijke klimaatoplossingen te blijven voldoen. Met meer dan 4.000 vierkante meter overdekte opslag en ruim 3.000 vierkante meter buitenopslag kan er sneller en efficiënter worden gewerkt.

Uitdagingen

In 3 ruime werkplaatsen wordt toegezien op het periodieke onderhoud en de veiligheid van de verhuurapparatuur, bestaande uit mobiele airco’s, chillers, cv-ketelhuizen, ventilatoren, heaters, luchtdrogers en bevochtigers. René Kol, directeur Benelux is zeer begaan met deze nieuwe stap voorwaarts en maakt het bedrijf zo klaar voor de toekomst. Alle toekomstige milieumaatregelen, zowel in de verwarmings- als koeltechniek stelt ook de verhuurbranche voor nieuwe en lastige uitdagingen, die vanuit dit moderne hoofdkantoor beter kunnen worden aangaan.

Vanuit het hoofdkantoor worden de Nederlandse vestigingen Amsterdam, Oirschot en Hoogeveen en tevens de vestigingen in België en Luxemburg ondersteund. Het nieuwe adres van Andrews Sykes is Marconistraat 32 in Bleiswijk.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief