Beurzen

Kiosk

Ook de zevende editie van Kiosk, de tweejaarlijkse nationale vakbeurs voor de dagbladhandel, kende opnieuw een groot succes. Niet minder dan

4.370

professionals

brachten een bezoek aan de 84 standhouders, die goed waren voor een volledig uitverkochte beurs.

De eerste reacties van exposantenzijde zijn zeer positief. Vooral de hoge kwaliteit van de bezoeker vonden ze treffend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel verkoopsgesprekken gevoerd zijn. Ook de vakbezoeker weet editie na editie het allesomvattende aanbod van deze nichebeurs te waarderen. Vooral het Innovatiepaviljoen met een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden scoorde hoog.

Uitreiking prijs Pers- en Rondeverkoper van het Jaar

Aansluitend op de Nacht van Kiosk op 31 oktober vond in aanwezigheid van provinciegouverneur Denys de zesde opeenvolgende uitreiking plaats van de Pers- en Rondeverkoper van het Jaar.

Pascal en Dieter Faes

van dagbladhandel De Boever uit Antwerpen mogen zich Persverkoper van het Jaar noemen. De prijs van Rondeverkoper van het Jaar ging naar

Geert Vleminckx

uit Puurs.

Goede sfeer en veel animo

Alhoewel Kiosk een vakbeurs is, wordt dit trefpunt gekenmerkt door een aangename en vooral informele sfeer. Veel standhouders doen extra inspanningen om op de stand gepaste animatie te voorzien. In combinatie met de animatie die de organisatie voorziet, zorgt dit voor een hefboomeffect en een zeer levendige beurs. Zo waren er barmannen die jongleerden met cocktailshakers, kon je een portret laten tekenen bij een karikaturist en er waren ook stoelmassages. Exposant Persradar organiseerde een verkiezing van de mooiste/beste stand. Uiteindelijk koos een nipte meerderheid van de bezoekers voor de stand van Sanoma Magazines.

We kijken alvast uit naar de achtste editie van Kiosk die zal plaatsvinden in het najaar van 2007.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief