Congressen

Kim Holland en Tim Coronel spreken tijdens EvenementContact 2016

Kim Holland en Tim Coronel zullen een bijdrage leveren aan het inhoudelijk programma van vakbeurs EvenementContact 2016 op 18 februari in RAI Amsterdam.
 Kim Holland komt vertellen wat haar geheime ingrediënt is in de unieke bedrijfstak, waar weinig vrouwen de broek aan hebben. Met veel humor en heel gedreven kan ze vertellen over haar specifieke manier van bedrijfsvoering. Tijdens EvenementContact zal ze vertellen over hoe haar naam een merk is geworden. Over haar liefde voor internet en haar soms ludieke oplossingen voor vele de vele uitdagingen in de grootste branche ter wereld.

Tim Coronel wist evenals zijn tweelingbroer Tom al jong de weg naar het circuit snel te vinden. Hij houdt van uitdagingen en avontuur en dat blijkt wel uit zijn totaal onverwachte deelnames aan de Dakar Rally. Naast talent voor racen, heeft Tim Coronel ook zakelijk talent. Samen met zijn broers exploiteert hij een aantal kartbanen, een lasergame centrum en een watersportcomplex. Top-ondernemer, avontuurlijk, ambitieus, met doorzettingsvermogen en de nodige dosis lef. Tijdens EvenementContact zal hij zijn mede-branchegenoten vertellen over Personal Branding en zijn kijk op Social Media.

Andere sprekers die op het programma staan zijn Jan van Setten en Rens Tanis.

Op de website van EvenementContact 2016 vind je het complete sprekersprogramma vinden en kun je kosteloos een bezoekerskaart aanvragen.

EvenementContact is niet alleen dé plek om je te laten informeren bij één van de 320 exposanten, maar ook de plek om je te laten inspireren tijdens één van de 17 kennis – en inspiratie sessies.
We lichten alvast twee bijzondere sprekers uit:


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief