Congressen

Kijkje in de keuken van het Cobra Museum

De eerste editie van de netwerkbijeenkomst 'Een kijkje in de keuken van het Cobra Museum als evenementlocatie' op 10 april heeft ruim dertig secretaresses en PA's getrokken. Doel van de middag was om diverse bedrijven kennis te laten maken met de mogelijkheden van het museum in Amstelveen als evenementlocatie.

Ruim dertig directiesecretaresses en PA’s werden op 10 april feestelijk in het Cobra Museum ontvangen. Boudewijn Koopmans, partner-manager van het Cobra Museum hield het welkomstwoord en gaf een ‘kijkje in de keuken’ van de financiën rondom de tentoonstelling ‘Klee en Cobra. Het begint als kind’. Daarna was Kriek Wille, counsel bij Van Doorne Advocaten aan de beurt om een inspirerende voordracht te houden over de succesfactoren van een succesvol ondersteuner. "Juist in deze tijd van de ondernemer als multitasker is het voor de secretaresse van groot belang de juiste service te bieden", zo sprak zij.

Isla Sint-Bouwman, manager Evenementen & Congressen bij het Cobra Museum, sloot het inhoudelijke programma af met een aantal ‘best cases van evenementen’ die in het Cobra Museum hebben plaatsgevonden. Tot slot bezochten de secreateresses en PA's de expositie in het museum onder begeleiding van Els Drummen, conservator van het Cobra Museum. Daarna was het tijd voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes uit eigen keuken.

"Deze eerste editie was voor ons zeer succesvol", vertelt Sint-Bouwman. "De vele reacties geven aan dat dit een zeer geslaagd initiatief is. Daarom is een tweede bijeenkomst alweer op handen. De eerste aanvragen zijn al binnen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief