Congressen

Karin Segers volgt Mirjam van de Kamp op als Director of Conventions Rotterdam Ahoy

Karin Segers en Mirjam van de Kamp

Karin Segers zal per 1 mei het team van Rotterdam Ahoy Convention Centre versterken in de functie van Directeur Conventions. Zij treedt in de voetsporen van Mirjam van de Kamp, die per 1 juli vertrekt voor een persoonlijk avontuur. 

Segers is momenteel segmentleider voor Meetings, Incentives, Conferences en Events bij 35 NH hotels in Nederland. In haar nieuwe rol zal zij verantwoordelijk zijn voor het verder opbouwen van de naamsbekendheid van het Convention Centre, zowel nationaal als internationaal, en zal zij leiding geven aan het team van salesmanagers. 

Karin Segers: “Ik ben blij om aan deze spannende reis te beginnen in Rotterdam Ahoy Convention Centre, waar mijn trots op mijn geboortestad en professionele passie samenkomen. Ik ben enthousiast om samen te werken met het dynamische team, contact te maken met klanten en de prachtige Rotterdamse gemeenschap. Ik kan niet wachten om door te gaan en de fantastische basis die Mirjam met het team heeft opgebouwd verder uit te bouwen.”

Mirjam van de Kamp

Segers volgt Mirjam van de Kamp op, die vanaf deze zomer voor onbepaalde tijd met haar gezin op reis gaat. Van de Kamp: "Met pijn in het hart verlaat ik deze zomer Rotterdam Ahoy, maar om een bijzondere reden: we gaan met ons gezin op reis, varend richting zonnige bestemmingen om ons leven voor onbepaalde tijd een andere betekenis te geven.” 

"We zijn van plan om terug te keren, maar de timing blijft onzeker. Of dit ook mijn terugkeer naar Rotterdam Ahoy betekent of dat ik op afstand verbonden blijf, staat niet vast, maar als de gelegenheid zich voordoet, zou het heel goed kunnen gebeuren. Vooral omdat ik oprecht het gevoel heb thuis te zijn binnen de organisatie en werk niet de reden  isvan mijn vertrek. Ik ben blij om te zien dat Karin doorzet waar we mee begonnen zijn en ik ben ervan overtuigd dat het haar gaat lukken."

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief