Congressen

Kapel van weleer is in ere hersteld

De Kapelzaal van Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum is per november 2017 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een ideale theaterruimte. Uiteraard zonder verlies van het authentieke karakter van de zaal.
 De kleurrijke en imposante ruimte heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Zo is het balkon vergroot en doorgetrokken langs de zijkant van de ruimte, waardoor een heus theaterbalkon met zitplaatsen ontstaat. Er is een prachtige, hardstenen vloer geplaatst en de kleurstelling is helemaal van deze tijd. De originele glas-in-lood ramen zijn behouden gebleven, waardoor de sfeer in de Kapelzaal niet verloren is gegaan.

De aanwezige audiovisuele hulpmiddelen zijn volledig up-to-date en zeer gebruiksvriendelijk. Dit totale plaatje maakt de Kapelzaal uitermate geschikt voor zowel zakelijke- als feestelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan een walking diner, netwerkdiner, receptie, diploma-uitreikingen, jubilea en zelfs bruiloften.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze prachtig vernieuwde zaal verwijzen wij u graag naar www.woudschoten.nl/kapelzaal
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief