Beurzen

Kantelberg naar MTD Nederland

Met ingang van 1 april 2010 is Pierre Kantelberg in dienst bij MTD Nederland als account manager voor het segment Festivals & Concerten.Kantelberg was afgelopen vijftien jaar verantwoordelijk voor evenementen in Oost-Nederland bij bierbrouwerij AB-InBev (o.a. Dommelsch/Jupiler). Dit maakt Kantelberg (45) geen onbekende in evenementenland. In zijn nieuwe functie is Kantelberg verantwoordelijk voor het accountmanagement in Festivals & Concerten in de Benelux. Hierin adviseert hij bedrijven naar de mogelijkheden van tijdelijke water infrastructuren en water behandeling. Kantelberg wordt hierbij ondersteund door een technisch team van ervaren mensen. Kantelberg versterkt het MTD sales team waarbij elke accountmanager gespecialiseerd is in verschillende segmenten.

Reactie Hans Verhoeven

“Pierre is een echte aanwinst voor het MTD team mede dankzij zijn enorm netwerk in de evenementenbranche”.

“Hij is een betrouwbaar persoon in de evenementen wereld en iemand die zijn sporen heeft verdient”.

"Zoals iedereen weet is de overstap van Bier naar Water op een bepaald moment de juiste beslissing!"

MTD Nederland

MTD Nederland bv is gevestigd in Boxtel en levert haar diensten en producten wereldwijd. Met 25 jaar ervaring en ruim dertig gedreven

medewerkers heeft MTD zich als marktleider, op het gebied van tijdelijke water infrastructuur, weten te positioneren. MTD biedt haar opdrachtgevers een breed fullservice bedrijf voor de aanleg van tijdelijke waterinfrastructuren en waterbehandelingen met de garantie van veilig drinkwater. Innovatie, kennis en kwaliteit maken van MTD een bedrijf dat voorop blijft lopen. MTD is niet door de markt, maar door passie gedreven.

Info: www.mtd.net


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief