Congressen

Kaap Doorn heeft nieuwe website

Kaap Doorn Conferentiecentrum heeft een nieuwe website. Op de site kunnen bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken. De gebruiker kan op iedere pagina, middels duidelijke iconen, direct doorklikken naar de contact-, offerte- en tarievenpagina.
"We hebben goed gekeken naar wat de boeker wil", vertelt commercieel manager Regina van Steeg. "De informatie is niet verstopt, maar duidelijk aanwezig en via verschillende wegen te vinden. Daarnaast biedt iedere pagina nu ruimte om een aan de pagina gerelateerd onderwerp extra in beeld te brengen, waardoor de gebruiker sneller vindt wat hij of zij zoekt. En het oog wil natuurlijk ook wat; de vormgeving is strak en kleurrijk, helemaal in de stijl van Kaap Doorn. Er is veel gebruik gemaakt van mooi beeldmateriaal wat de nieuwe website prettig maakt om naar te kijken."

In Kaap Doorn worden alleen zakelijke bijeenkomsten gehouden. Van Steeg: "Door deze focus weten bezoekers dat ze bij Kaap Doorn de juiste faciliteiten, apparatuur en ondersteuning kunnen verwachten." Het conferentiecentrum beschikt onder andere over 23 zalen, zeventig hotelkamers, een restaurant, twee terrassen, een bar en een sauna. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief