Congressen

Juridisch, fiscaal en financieel advies voor Freelance Event Professionals

De vereniging Freelance Event Professionals praat op 29 juni haar leden bij op juridisch, fiscaal en financieel gebied voor zowel evenementen- als freelance-activiteiten.

Arno Miltenburg en Panajotti Papandroudis van De Bruijn, belastingadviseurs en registeraccountants, gaan in op de fiscale aspecten van het freelance ondernemerschap. Daarnaast komen de gevolgen van deelname aan evenementen voor de loonbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting aan bod. Tevens wordt er aandacht besteed aan zaken als doorberekening en afdracht van BTW en facturering aan eindgebruiker. Tot slot wordt er ingegaan op de consequenties van de Werkkostenregeling voor Personeelsevents.

Mr. René Halfens van Van As advocaten presenteert op deze bijeenkomst het standaard freelancecontract plus de bijbehorende Algemene Voorwaarden aan de leden van FEP.

Deze bijeenkomst die vanaf 18.00 uur in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk plaats zal vinden, wordt besloten met een bezoek aan de beachclub ‘The Breakers Beachhouse’. Onder het genot van een hapje en een drankje evalueren de Freelancers de eerste stappen van FEP.

Freelancers die interesse hebben in deze bijeenkomst of in de activiteiten van Freelance Event Professionals kunnen contact opnemen via info@eventfreelancers.nl of bellen met 070 363 23 36.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief