Beurzen

Jumping Amsterdam vernieuwt voor zestigste editie

De zestigste editie van Jumping Amsterdam in Amsterdam RAI zal op verschillende terreinen vernieuwd worden. Voor deze Diamond Edition is niet alleen het programma op de schop gegaan, ook wat betreft publieks-en standhoudercapaciteit breidt het evenement uit.

Extra hal

Jumping Amsterdam krijgt komende editie beschikking over een extra hal. Deze hal werd voorheen gebruikt voor stalling. Het stallencomplex wordt nu elders in de RAI opgebouwd. Directeur Annemarike van Putten-Bunschoten licht de nieuwe indeling toe: “Met 4.000 vierkante meter extra oppervlakte kunnen we een aantal langgekoesterde wensen in vervulling laten gaan. Het promodorp wordt met 700 vierkante meter uitgebreid. Op die manier is er voor onze bezoekers een gevarieerder aanbod aan standhouders. Daarnaast worden zowel het drukbezochte feestplein als de sushibar ruimer opgezet. Direct aan de publieke losrijpiste komt een nieuw cateringterras met de toepasselijke naam ‘Het Vondelpark’.”

FEI Wereldbeker

De FEI Wereldbeker springen staat ook weer op het programma. Sportdirecteur Irene Verheul: “Met de terugkeer van de Wereldbeker springen zetten we met sportprogramma een flinke stap voorwaarts. Een dubbele wereldbekerstatus staat garant voor topdeelname in beide disciplines.”

Jumping Amsterdam vindt plaats van 24 tot en met 27 januari 2019 in Amsterdam RAI


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief