Congressen

Jubileumeditie MPI NL Conference groot succes

Veel lof voor de sprekers, de locatie, de catering en dagvoorzitter Ruben Nicolai. Dat is de oogst van de tiende MPI NL Conference die op 26 april ruim 300 professionals uit de meeting industrie bij elkaar bracht in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  De persoonlijke verhalen van Bas Westland, Martijn Arets, Bea Hoogerhuis, Nils Roemen en Almar Holtz wisten het publiek te boeien en te enthousiasmeren. Het inhoudelijke programma kreeg een passend hoogtepunt met special guest Joop van den Ende die in zijn eigen theater zijn verhaal vertelde over het vallen en opstaan op weg naar de invulling van zijn dromen en ambities. Alle lof was er voor Ruben Nicolai, die met groot gemak en veel humor alle programmaonderdelen aan elkaar verbond.

Indrukwekkend was ook de decoratie van het podium en de audiovisuele weergave. De podiumpresentatie, verzorgd door Thearent, Livelab en ACS, was geheel binnen het thema 'Blut!' sober, maar had daarnaast een hoge impact en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Ook de catering van de Borrelfabriek speelde goed in op het thema met onder meer rookworsten, bloemkoolsoep, broodjes beenham en roze koeken, zonder armzalig over te komen. Het DeLaMar Theater bood naast een stijlvolle locatie ook een uitstekende, gratis wifi-verbinding.

Berend Bouwman, voorzitter van MPI Nederland, gaf te kennen dat dit voor hem de beste NL Conference tot nu toe was. Hij bedankte het organisatieteam bestaande uit Robert Guijt van DeLaMar, Maaike Hamann van de Doelen Rotterdam, Silvia Bruin van Congreslink, Arjen Lemstra van de beurs EvenementContact en Levensgenieters.nl en stagiaires Remy Bloem en Sabine Stalling voor deze prestatie.

Berend Bouwman bedankt het organisatie team van de MPI NL Conference 2012

De ruim 300 meeting professionals waren vol lof over de jubileumeditie van de MPI NL conference

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief